Вести

Jul 18

БИСИС 5 у Обреновцу

Од: БИСИС тим

Библиотека ”Влада Аксентијевић” у Обреновцу је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система, и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову библиотеку.

Jul 11

БИСИС 5 у Лазаревцу

Од: БИСИС тим

Библиотека ”Димитрије Туцовић” у Лазаревцу је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система, и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову библиотеку.

Jul 04

БИСИС 5 у Лозници

Од: БИСИС тим

Библиотека Вуковог завичаја у Лозници је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система, и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову библиотеку.

Jun 22

БИСИС 5 у Богатићу

Од: БИСИС тим

Народна библиотека ”Јанко Веселиновић” из Богатића је увела БИСИС 5 у пробни рад. Обављена је обука за коришћење БИСИС-а за библиотекаре ове библиотеке.

May 25

БИСИС 5 у Крупњу

Од: БИСИС тим

Библиотека ”Политика” из Крупња је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система, и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову Библиотеку.

May 23

БИСИС 5 у Линцу

Од: БИСИС тим

Библиотека Српске православне црквене општине у Линцу у Аустрији увела је БИСИС 5.

May 20

Библиотека Музеја примењене уметности из Београда увела је БИСИС 5 у пробни рад. Завршен је препис података из претходног система.

May 18

БИСИС 5 у Љубовији

Од: БИСИС тим

Након преписа података из претходног система, обуке библиотекара и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у Библиотеку ”Милован Глишић” у Љубовији.

May 07

БИСИС тим је реализовао препис постојећих података Народне библиотеке ”Јанко Веселиновић” из Богатића.

Jan 20

БИСИС на Палилули

Од: БИСИС тим

Библиотека ”Милутин Бојић” из Београда је до сада користила БИСИС 4. Након преписа података из претходног система и периода пробног рада, БИСИС 5 је успешно уведен у ову Библиотеку.

Старије вести Новије вести